OM OSS

 
 
 

CasaJ Living är ett litet familjeföretag och våra kollektioner utgår från det som är vi - vår genuina lust och kärlek till vackra miljöer och ting.

Här samsas väl utvalda kuddfodral i naturliga material och behagliga färgtoner, lite blandade produkter i vårt favoritmaterial linne och våra linnekuddar som vi trycker för hand hemma i ateljén med motiv inspirerade av barndomens Österlen. Du hittar numera även tavlor målade i akryl, som också de är inspirerade av Österlen, närmare bestämt av det sprudlande konstnärslivet som är Österlens signum.

CasaJ Living är en livslång dröm som äntligen blivit verklighet. Vi tror att vi alla påverkas av hur vårt hem ser ut och känns. Lyckas vi skapa en miljö som vi trivs i så blir vardagen så mycket roligare och lättare. Själv mår vi bäst i ljusa miljöer med naturliga material och inredningsdetaljer med en historia som betyder nåt för just oss och vår familj.

Nu kanske du undrar varför vi fokuserar på just kuddfodral? Jo, få saker kan så enkelt förändra intrycket av ett helt rum som kuddfodral! 

Våra kuddfodral ger liv och värme åt ditt hem. Hitta dina favoriter och kombinera på ett sätt som passar just dig och ditt hem. Byt ut efter behag, humör eller säsong! Vill du få inredningstips och inspiration så följ oss på Instagram @casajliving.


Kramar från CasaJ Living

 

Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss på emailadress hej@casajliving.se.